lauantai 22. elokuuta 2015

Uusi aluevaltaus

Minulle tuli hirveä vimma hankkia uusi nukke kesän päätteeksi. Hiukan ylimääräistä rahaa oli, ja ostoslistani tietysti on tunnetusti ties kuinka pitkä. Selvää oli, että nyt olisi jonkun muun kuin hartsisen nuken vuoro. Kesän miitissä näin elämäni ensimmäiset Blythet livenä, ja tämä varmisti minulle sen, että tuollainenkin nukke on tänne vielä jonain päivänä hankittava. Aloin siis katsella eri kauppojen Blythe -tarjontaa.

Uusia ja kohtuuhintaisia Blythejä ei ole mitenkään pilvin pimein kaupan. Ebaysta tietysti löytyisi vaikka mitä, mutta koska en ole hirveän perehtynyt eri Blythejen tyypillisiin hintoihin tai muutenkaan niiden markkinoihin, en uskaltanut edes harkita sitä vaihtoehtoja. Blythejen kohdallahan riski saada vahingossa lähes väärennökseksi luokiteltava ns. factory Blythe ei ole mitenkään ennenkuulumaton.

CC-Toysissa sattui olemaan alennuksessa yksi nukke, jota olin jo aiemmin katsellut Plastic Popista, mutta itselleni liian kalliin hinnan vuoksi jättänyt ostamatta. Olin päättänyt kipurajaksi 150 euroa (joka toki on blythemaailmassa vähän ja rajaa kovasti tarjontaa), jos sen alle ei löytyisi aidosti mieluista nukkea, saisi jäädä ostamatta. Candence Majorette tuli maksamaan 130 euroa, tosin jää nähtäväksi nouseeko hinta mahdollisen tulliin jäämisen myötä.

Kuva täältä: http://www.cc-toys.com.hk/index.php

Täällä eletään siis odottavissa tunnelmissa. Onpa kivaa pitkästä aikaa saada ihan uusi nukke avaamattomassa pakkauksessaan ja kaikkien oheistavaroiden kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti