maanantai 31. elokuuta 2015

Uusi nukke!

Perjantaina tuli nukkepostia. Hong Kongista suoraan lähi-Siwan postipisteeseen tullin ohi, jee!


Te kaikki nukkeilijat tiedätte sen tunteen, joka valtaa sydämen kun pitelee tällaista pakettia käsissään...


Ja mitä sieltä paljastuukaan...



Ensimmäinen Blytheni!


Nuken hiukset olivat ensi alkuun aika tahmaiset (näitä ilmeisesti öljytään jotenkin tehtaalla, että olisivat kiiltävämmät tms? Olen törmännyt samaan joillakin Pullipeilla ja aika monilla MH -nukeilla). Tuossa ylemmässä kuvassakin ne vähän roikkuvat päätä pitkin.


Merkittävin yllätys oli se, miten lämpimät nuken sävyt ovat. Hiukset eivät ole puhtaan hopeanvalkoiset kuten kuvittelin, vaan niissä on kermainen sävy. Toisaalta tietynlaisessa valossa ne voivat myös kiiltää sinertävinä. Huulet ovat korallinväriset ja silmämeikki ruskea. 


Kuvien perusteella arvelin, että stock-asuun kuuluvaa hattua ei tulisi kovin paljoa pidettyä. Tykkäsin siitä kuitenkin ensivaikutelman perusteella yllättävän paljon. Joskin kaikki tähän mennessä hattu päässä ottamani kuvat olivat niin hämäriä, että yksikään ei päässyt yli muokkausseulan.

Nukella ei vieläkään ole nimeä. Hankala tyyppi, yleensä minun nukeilleni vakiintuu nimi todella nopeasti! Ne ikään kuin itse kertovat sen saapumisensa jälkeen, mutta tämä tyttö on oikukas. BJD:illänihän suosin maanläheisiä ja suomalaisia nimiä, mutta Blytheille (huomatkaa monikko!) olen kaavaillut toisenlaista nimeämiskäytäntöä. Olen miettinyt, että näille sopisivat vähän pöhkön kulmikkaat ja "vaikeat" nimet, kun Blyhte nukkenakin on vähän vaikeasti avautuva ja monivivahteinen tapaus. Sellaiset nimet, jotka eivät ole varsinaisesti kauniita, mutta sitäkin luonteikkaampia. Selailin netistä mytologianimiä, ja hetkeksi mieleen jäivät pyörimään muun muassa Calliope, Cassiopeia, Cynthia, Gudrun, Isolde, Lachesis, Leda ja  Medeia, mutta niistä mikään ei sitten oikein kuitenkaan ole juuri tämän nuken nimi. Jokin lyhyt, 3-4 kirjaiminen nimi puhuttelisi, mutta en sitten siitä kategoriasta ole keksinyt mitään sopivaa.

1 kommentti:

  1. Onnittelut ekasta Blythestä! Ihana tyttö. Tuo hiusten öljyisyys on tullut minullekin vastaan. Moni suosittelee hiusten pesua niin, että nukke on pesuvadissa pää alaspäin kastumatta paitsi hiuksistaan. Pesuaineiden suhteen mielipiteet vaihtelevat; eihän se ole ihmishiusta, vaikka moni shampoolla peseekin! ;) Jonkinlainen (ihmisten) peruukinpesuaine tai ihan pyykinpesu/huuhteluainekin varmaan käy. Sama projekti itsellänikin odottaa aikaansa. Netistä löytyy paljon ohjeitakin.

    VastaaPoista